Spóroljon százezreket egy személyi kölcsönön!

  2020. február 19.

Ha valakinek gyorsan pénzügyi segítségre van szüksége, és nem tud kölcsön kérni senkitől pénzt, a személyi kölcsön lehet a legjobb megoldás. A legnépszerűbb kölcsöntípusról beszélünk, aminek oka, hogy könnyű hozzájutni, ingatlanfedezet nem szükséges hozzá, és átfutási ideje is gyors. Statisztikák igazolják, hogy olcsóbban juthatunk személyi kölcsönhöz, mint korábban. A személyi kölcsönben felvett átlagos hitelösszeg 500 ezer – 1 millió forint között van, de magasabb összeg felvételére is van lehetőség. A személyi kölcsön maximális hitelösszege 10 millió forint. Ha jól választ személyi kölcsönt nagyobb pénzügyi előnyre tehet szert. Spóroljon százezreket egy személyi kölcsönön!

 

Egy MNB által kiadott közlemény szerint 0,26%-kal csökkent a személyi kölcsönök kamata (THM szintje) 2018 és 2019 decembere között. A THM (teljes hiteldíj mutató) egy százalékos formában kifejezett érték, amely megmutatja, hogy éves szinten milyen költség mellett juthat hozzá az adott hitelhez. A hitelkamatok átlagos változása önmagában nem jelent komoly pénzügyi előnyt a hitelfelvevők számára. Viszont sok múlik a megfelelő ajánlat kiválasztásán, ugyanis óriási árkülönbségek vannak az egyes személyi kölcsönök között.

 

Nagy eltérés tapasztalható a legkedvezőbb és legdrágább személyi kölcsön ajánlat között. A legolcsóbb és legdrágább konstrukció THM különbözete akár 17,13% is lehet. Elég széles skálán mozognak tehát a személyi kölcsön kamatok, így a teljes visszafizetendő összegben is nagy eltérések lehetnek. A legkedvezőbb személyi kölcsön és egy drágább konstrukció visszafizetése között akár több százezer forintos különbség is lehet.

Sok hiteligénylő feleslegesen fizet többet a felvett személyi kölcsönért, mint amennyit szükséges lenne. Érdemes ezért alaposan összehasonlítani a személyi kölcsön ajánlatokat, és megtalálni a legkedvezőbbet. Amennyiben már rendelkezik személyi kölcsönnel, akkor is megéri áttekinteni a banki ajánlatokat, ugyanis a jelenlegi alacsony kamatkörnyezetben kiemelkedő lehetőség nyílik meglevő, drága személyi kölcsöne kiváltására, mellyel pénzt spórolhat.

 

Amennyiben úgy érzi, hogy egyedül nem boldogul a személyi kölcsönök áttekintésében, érdemes hitelszakértő tanácsát kérni, aki biztosan megtalálja Önnek a legkedvezőbb hitelt. Vagy ha nincs ideje bankról bankra járni, és hallgatni a hitelajánlatokat, igényeljen személyi kölcsönt online. A legkedvezőbb személyi kölcsön kiszámításában segíthet Önnek a Hitelmax személyi kölcsön kalkulátora. Adatainak megadása után a rendszer kilistázza azokat a banki partnereinket, melyeknél lehetősége van a hitelfelvételre. Ez után Önnek nincs más dolga, mint kiválasztani a legjobb ajánlatot. A kalkulátor használata gyors és egyszerű, semmilyen kötelezettséggel nem jár.

Ha sikerült kiválasztania a legkedvezőbb ajánlatot, és sürgősen szüksége van a pénzre, gyorsíthatja az ügymenetet, ha magával viszi a szükséges dokumentumokat. A személyi kölcsön igényléséhez szükséges dokumentumok:

  • személyi igazolvány, ami helyettesíthető jogosítvánnyal vagy útlevéllel
  • lakcímkártya
  • adókártya

 


hirdetés

 

 

 

Hitelkalkulátor

Hasonlítsd össze több bank ajánlatait!

Hitelösszeg:
Futamidő:

A hitelmax.hu a felhasználói élmény fokozásának érdekében sütiket (cookie-kat) alkalmaz melyek a számítógépén tárolódnak, az adatkezelési tájékoztatónkban megtalálja, hogyan gondoskodunk adatai védelméről, melyeket a honlap használatával Ön elfogad és tudomásul vesz. Részletek...