Hiteligénylésre vonatkozó adatok

Hitelösszeg*
Ft
Tervezett futamidő*
Hiteligénylő nettó jövedelme*
Ft
Adóstárs(ak) jövedelme:
Ft

Töltse ki az összes mezőt a pontosabb szűrés érdekében!

Életkor*
év
Hol dolgozik?*
Foglalkoztatás jellege*
Jelenlegi munkaviszonya*
Korábbi és jelenlegi munkaviszonya
Hogy érkezik jövedelme?*
Mióta van bankszámlája?*
Van fennálló hitele?*
Havi törlesztése(i)
Ft

* kötelezően kitöltendő mezők

A szerződésben álló pénzintézetek fedezet nélküli hitelek kamatai 6,95%-22,44% és THM 7,63%-24,90% között található meg a kalkulátorban.

JTM szabályváltozás 2018.10.01!

Segítség a hitelkereséshez: A bankok alap feltételei akár nagyon eltérhetnek egymástól. Használja a teljes szűrőt a keresőben, hogy több információ jelenjen meg a hiteltermékeknél.
Szűrje ki azokat a bankokat, ahol nem kaphat hitelt, mert nem felel meg a bank alapkövetelményeinek.
A fedezetlen személyi kölcsönök esetén az igazolt jövedelem 50% lehet a maximuma a törlesztő összeg 500.000 Ft alatti jövedelem esetén, felette 60%-a lehet.
A jelzáloghitelek esetén az igazolt jövedelem 500.000 Ft alatt/felett kamatperiódus szerint a következők lehetnek: 5 éves kamatperiódus alatt 25%/35%; 5-10 éves kamatperiódus között 35%/40%; 10 év felett 50%/60% lehet.

Minél részletesebben tölti ki a kalkulátort, annál személyre szabottabb találatokat jelenít meg a rendszer.

Hitelmax - Online hitelügyintézés kényelmesen otthonról a Provident-el! Hitelmax - Online hitelügyintézés kényelmesen otthonról a K&H Bankkal! Hitelmax - Online hitelügyintézés kényelmesen otthonról a Raiffeisen Bankkal! Hitelmax - Online hitelügyintézés kényelmesen otthonról a Sberbank!

Legyen figyelemmel jelenlegi és jövőbeni várható pénzügyi teherbíró képességére!


A tájékoztatás nem tartalmazza teljes körűen a szerződési feltételeket, illetve az itt szereplő adatok tájékoztató jellegűek.
A kalkulációkban a kerekítésekből adódó kisebb eltérések előfordulhatnak!
Szerződéskötési kötelezettséget egyik fél részére sem jelentenek,illetve a pénzintézetek sem kötelesek kölcsönnyújtására.
A weboldalon csak a szerződésben álló Pénzügyi Intézmények találhatóak, ezeknek a Pénzintézetek ajánlatainak, termékeinek az összehasonlítását végzi csak a weboldal, és ezeknek a szolgáltatásait közvetíti a pénzpiaci többes ügynök.

Az MNB a bankrendszeri verseny erősítése, a hiteltermékek átláthatóságának és azok, összehasonlíthatóságának növelése érdekében hívta életre a „Minősített Fogyasztóbarát Lakáshitelt” melyek célja, hogy átláthatóbb feltételrendszerű, könnyebben összehasonlítható lakáshitelek terjedjenek el a piacon. Az MNB minősített fogyasztóbarát lakáshiteleket összehasonlító oldala itt érhető el.

A hitelmax.hu a felhasználói élmény fokozásának érdekében sütiket (cookie-kat) alkalmaz melyek a számítógépén tárolódnak, az adatkezelési tájékoztatónkban megtalálja, hogyan gondoskodunk adatai védelméről, melyeket a honlap használatával Ön elfogad és tudomásul vesz. Részletek...