Segítség a rendszer használathoz!

2017-11-28

Aktuális BUBOR MNB oldaláról letöltheti: BUBOR letöltése. 

A Hitelmax célja, hogy a Pénzügyi Intézmények termékeit minél átláthatóbban tudja Felhasználóinak bemutatni, hogy a választást elősegítse ezzel. 

A hitelmax oldalon a Magazinban érdeklődési körének megfeleően, naprakész információkat talál. A Kalkulátor segítségével szűkítheti azon Pénzügyi Intézmények termékeit, akikkel szerződésben állunk. 

A Kalkulátorban megjelenő termékeket saját pénzügyi paraméterei alapján is szűrheti, attól függően, hogy személyi kölcsönt, lakáshitelt, szabad-felhasználású jelzáloghitelt, vagy hitelkártyát keres.

 

Hitelek szűrése pénzügyi adatai megadása nélkül:

Ha a kalkulátorban nem adja meg a jövedelmét, vagy egyéb pénzügyi adatait, csak a hitelösszeget és a futamidőt állítja be, akkor minden szerződőtt Pénzügyi Intézmény termékét megjeleníti. Kivéve akinek a terméke nem esik  a beállítási paraméterekbe! (Ilyenkor a hitelösszeg, vagy a futamidő csökkentésével, vagy növelésével jelenithető meg az adott Pénzügyi intézmény tereméke.)
 


Hitelek szűrése pénzügyi adatai megadásával: 

Ha a kalkulátorban megadja a jövedelmét, KHR státuszát (régi nevén BÁR), egyéb hiteltörlesztést, akkor a kalkulátor személyére szabottan jeleníti meg a szerződésben álló Pénzügyi Intézmények ajánlatait. 
 
Figyeli a megadott jövedelmeket, adós és adóstárs esetén mindkettőt, így a maximálisan adható hitelösszeget fogja kikalkulálni, és a szűrési feltételek alapján a szerződésben álló Pénzügyi Intézmény termékének legkedvezőbb kamatú, illetve legkedvezőbb paraméterekkel bíró termékét (termékeit) fogja megjeleníteni. 

Amennyiben megadja a jelenlegi havi törlesztését (jelzáloghitel, személyi kölcsön, áruhitel, autóhitel) abban az esetben a kalkulátor a szerződőtt Pénzügyi Intézmények hitelkiváltásra vonatkozó termékeit jeleníti meg. 

 

 

  

 


hirdetés