Hitel adatai:

Hitelösszeg (100e-10M Ft; csökkentem):
Ft
Tervezett futamidő:

Igazolható jövedelem:

Hiteligénylő nettó jövedelme:
Ft
Szerepel a KHR (BAR) listán?
     
Adóstárs(ak) jövedelme:
Ft

Egyéb adatok:

Életkor
év
Hol dolgozik?
Jelenlegi havi törlesztése(i):
Ft

Minél részletesebben tölti ki a kalkulátort, annál személyre szabottabb találatokat jelenít meg a rendszer.

Hitelmax - Online hitelügyintézés kényelmesen otthonról a Provident-el! Hitelmax - Online hitelügyintézés kényelmesen otthonról a K&H Bankkal! Hitelmax - Online hitelügyintézés kényelmesen otthonról a Raiffeisen Bankkal! Hitelmax - Online hitelügyintézés kényelmesen otthonról a Sberbank!

Legyen figyelemmel jelenlegi és jövőbeni várható pénzügyi teherbíró képességére!


A tájékoztatás nem tartalmazza teljes körűen a szerződési feltételeket, illetve az itt szereplő adatok tájékoztató jellegűek.
Szerződéskötési kötelezettséget egyik fél részére sem jelentenek,illetve a pénzintézetek sem kötelesek kölcsönnyújtására.
A weboldalon csak a szerződésben álló Pénzügyi Intézmények találhatóak, ezeknek a Pénzintézetek ajánlatainak, termékeinek az összehasonlítását végzi csak a weboldal, és ezeknek a szolgáltatásait közvetíti a pénzpiaci többes ügynök.

Az MNB a bankrendszeri verseny erősítése, a hiteltermékek átláthatóságának és azok, összehasonlíthatóságának növelése érdekében hívta életre a „Minősített Fogyasztóbarát Lakáshitelt” melyek célja, hogy átláthatóbb feltételrendszerű, könnyebben összehasonlítható lakáshitelek terjedjenek el a piacon. Az MNB minősített fogyasztóbarát lakáshiteleket összehasonlító oldala itt érhető el.

A hitelmax.hu a felhasználói élmény fokozásának érdekében sütiket (cookie-kat) alkalmaz melyek a számítógépén tárolódnak, az adatkezelési tájékoztatónkban megtalálja, hogyan gondoskodunk adatai védelméről, melyeket a honlap használatával Ön elfogad és tudomásul vesz. Részletek...