Hitelkiváltás személyi kölcsön esetén

  2017. 30.

 

Hitelkiváltásról akkor beszélünk, mikor egy vagy több hitelterméket kiváltunk, és egy új kedvezőbb feltételű hitelbe vonunk össze.

Az Adósságrendező hitel is ilyen hitel, de abban az esetben a cél konkrétan az adósságrendezés, és általában plusz hitelösszeget nem enged meg a konstrukció.

A Hitelkiváltásnál nem kell minden hitelünket kiváltani, a hitelbírálat során a bank már figyelembe fogja venni azokat a hiteleket, amiket kiváltunk, és annak a törlesztőrészleteit már nem veszi fennmaradó törlesztési kiadásnak.

Az Adósságrendező hitelek általában kedvezőbb kamatozásúak, de ez nem minden esetben van így.

A Hitelkiváltásra használt személyi kölcsönök is lehetnek kedvező kamatúak és kedvező hiteldíj-mutatójúak, akár a jövedelem nagysága vagy egyéb akciós kitétel miatt. Ilyen akciós lehetőségek általában a magas jövedelem, ha eléri a 250 000 Ft nettó keresetet valaki, vagy utalja a fizetését a banknak, vagy már több éve az ügyfele, de akár rendszeresen teljesít utalásokat például bérleti díjból, vagy más jövedelemből a banknál vezetett számlára.

Érdemes összehasonlítani a hitelek konstrukcióit és hiteldíj-mutatóit és figyelembe venni, hogy adósságrendező hitel esetén az össze hitelünk múltját elmaradását megvizsgálja a bank, és ez is nagy mértékben meghatározza a hitelbírálatot.

 

 

 

 

 

Hitelkalkulátor

Hasonlítsd össze több bank ajánlatait!

Hitelösszeg:
Futamidő:

A hitelmax.hu a felhasználói élmény fokozásának érdekében sütiket (cookie-kat) alkalmaz melyek a számítógépén tárolódnak, az adatkezelési tájékoztatónkban megtalálja, hogyan gondoskodunk adatai védelméről, melyeket a honlap használatával Ön elfogad és tudomásul vesz. Részletek...