Magasabb jövedelemmel olcsóbb személyi kölcsönt kaphat!

  2019. november 05.

Nagy sláger a személyi kölcsön, ami érthető, hiszen számos előnye van. A felvehető hitel nagysága rugalmas, néhány százezer forinttól, akár 10 millió forintig igényelhető. A személyi kölcsön népszerűségét növeli az is, hogy nagyon könnyű hozzájutni, átfutási ideje gyors. Igénylésekor számos kedvezményt adnak a hitelintézetek. A hiteligénylő jövedelme nagyon fontos a személyi kölcsön igénylésekor. Nem mindegy, hogy mekkora jövedelmet tud igazolni az adós, ugyanis magasabb jövedelemmel olcsóbb személyi kölcsönt kaphat! Akár 2%-kal is csökkenhet egy személyi kölcsön THM-e, ha magasabb az igazolt munkabére. Fontos tudni, hogy nem minden a jövedelem, további feltételek vállalásával a hitel kamata akár 6% alá is csökkenhet.

 

A Hitelmax személyi kölcsön kalkulátora segít a legkedvezőbb személyi kölcsön kiválasztásában. Ha nem akarja idejét azzal tölteni, hogy bankról bankra jár, és hallgatja a személyi kölcsön ajánlatokat, igényeljen hitelt online. Online hiteligénylés esetén gyorsabban megtudhatja, hogy jóváhagyta-e a pénzintézet hitelét, mint személyesen. A rendszer egyenesen a bank előbírálati vagy bírálati részlegéhez adja le igénylését, így akár pár óra alatt megtudhatja, hogy jogosult-e a hitelre.

 

A hitelintézetek eltérő feltételekkel nyújtanak személyi kölcsönt. Különböző kedvezményeket kaphat, ha bizonyos elvárásokat teljesít. Gyakori, hogy a jövedelemmel, a bankszámlára érkező jóváírásokkal kapcsolatban fogalmaznak meg követelményeket a bankok. Ha teljesíti a pénzintézet által elvárt kritériumokat, cserébe kedvezményeket kaphat.


hirdetés

A jövedelemtől függően, akár 2%-kal is alacsonyabb lehet a személyi kölcsön THM-e. Egy nagyobb hitelösszeg esetén ez 2-3 százezer forint megtakarítást is jelenthet attól függően, hogy mennyire magas jövedelmet tud igazolni.


Rossz hír, hogy a jövedelem egy adott tényező, nem lehet csak úgy megnövelni. Ám vannak lehetőségek, amivel csökkenteni lehet a hitel THM-ét. Ezek a feltételek bankonként eltérőek lehetnek:

  • Egyes hitelintézetek a kedvezményhez kapcsolódó jövedelmet nem feltétlenül egy személytől várják el, így adóstárs bevonásával teljesíthetőek a feltételek.
  • Vannak pénzintézetek, amelyek nem csak a jövedelemmel kapcsolatban fogalmaznak meg követelményeket, hanem elvárják azt is, hogy az a banknál vezetett számlára érkezzen.
  • Olyan bankok is vannak, ahol csak havi jóváírást várnak el, a kedvezmény szempontjából nem fontos az igazolt jövedelem. Ha az elvárt összeget bármilyen forrásból biztosítani tudja a bankszámlán, akkor már hozzá is juthat a kedvezményhez.
  • Egyéb akciós lehetőségek is vannak, hogy kedvezőbb legyen a személyi kölcsön THM-e. Kedvezményt érhet egy meghatározott számlacsomag nyitása, egy hitelfedezeti biztosítás megkötése, vagy akár egy nagyobb hitelösszeg igénylése. Ezek egy részéhez kapcsolódhat extra költség, ezért alaposan számolja át, hogy biztosan megéri-e ilyen feltétekkel felvenni a személyi kölcsönt. Ha esetleg a kedvezmény egy bizonyos időre szól érdemes az akció utáni időszakot is figyelembe venni.

 

 

 

 

Hitelkalkulátor

Hasonlítsd össze több bank ajánlatait!

Hitelösszeg:
Futamidő:

A hitelmax.hu a felhasználói élmény fokozásának érdekében sütiket (cookie-kat) alkalmaz melyek a számítógépén tárolódnak, az adatkezelési tájékoztatónkban megtalálja, hogyan gondoskodunk adatai védelméről, melyeket a honlap használatával Ön elfogad és tudomásul vesz. Részletek...