Kedvező hazai állások, kedvezőbb életkörülmények itthon!

  2017. február 20.

Az utóbbi öt évben a hazánkból külföldre kivándorlók száma országos szinten elérte a 250-500 ezer főt, ami azt jelenti, hogy az ország lakosságának 2,5-5%-a jelenleg külföldön él és dolgozik. A legtöbben az Egyesült Királyságban, Olaszországban, és Németországban telepedtek le. Többen elvándorlásuk okaként a rossz anyagi körülményeket, az alacsony életszínvonalat, és a munkalehetőségek hiányát nevezték meg. Az anyagaik mellett, az itthon kialakult negatív politikai helyzetet, és a társadalmi hozzáállást is megemlítették, valamit a nem megbecsült munkát, a nem emberséges munkáltatói hozzáállást. Sokan esélytelennek tartották az itthoni elhelyezkedést, ezért döntöttek a külföldi munkavállalás mellett. Nem árt az itthoni álláspiacon is körülnézni. A jobb anyagi körülmények megteremtéséhez, álmaink munkájának megtalálásához, érdemes nyitva tartani a szemünket. Itthon is lehetnek kedvező állások, kedvezőbb életkörülmények.

 

Sok ember fél munkahelyet váltani. Félnek a kockázattól, az új kollegáktól, az új helyzetektől, ezért inkább ott ragadnak a megszokott, unalmas munkahelyükön. De jól ismerjük a mondást: Aki mer, az nyer! Néha nem árt egy kis kockázat. Szerencsére azért akadnak bőven akik mernek kockáztatni. A statisztikák is azt mutatják, hogy manapság az emberek gyakrabban váltanak munkahelyet, mint 10-20 évvel ezelőtt.

 

Érdemes néha böngészni az állásajánlatok között, mert lehetséges, hogy egy jobban fizető, esetleg egy közelebbi, vagy netán egy kellemesebb munkalégkörű állást sikerül találni. Mindenesetre nem feltétlenül muszáj egyből külföldig szaladni egy jobb munkáért, először érdemes itthon megpróbálni boldogulni.


hirdetés

 

A jó hitelkonstrukcióknak köszönhetően számos lehetőség van otthonteremtésre, ingatlanvásárlásra, vagy ha esetleg ezek már megvannak, akkor komfortosabbá tételükre. Illetve, ha sikerült egy jobban fizető állást megszerezni, érdemes a megtakarítások között válogatni.

 

 

 

Hitelkalkulátor

Hasonlítsd össze több bank ajánlatait!

Hitelösszeg:
Futamidő:

A hitelmax.hu a felhasználói élmény fokozásának érdekében sütiket (cookie-kat) alkalmaz melyek a számítógépén tárolódnak, az adatkezelési tájékoztatónkban megtalálja, hogyan gondoskodunk adatai védelméről, melyeket a honlap használatával Ön elfogad és tudomásul vesz. Részletek...