Önnek is jár évi 72 ezer forint!

  2017. július 25.

Önnek is jár évi 72 ezer forint, ehhez nem kell mást tennie, mint Lakástakarékpénztár szerződést kötni, és az államtól akár évi 72 ezer forintot is kaphat. A lakástakarékról köztudott, hogy hasznos és kiemelkedő hozamot nyújtó kockázatmentes megtakarítási forma, melynek előnye, hogy bármilyen lakáscélra felhasználható, garantált tőkehozama van, kamatadó mentes és államilag támogatott. Lakásfelújításra, hiteltörlesztésre, házvásárlásra is felhasználható. A Lakástakarékpénztárba havonta elhelyezhető maximum összeg 20.000 Ft, melyre rájön a 30%-os állami támogatás, ami legfeljebb 72 ezer forintot jelent évente. A megtakarítási idő választható, 4-5-6-8 és 10 évre lehet LTP szerződést kötni. Számítások szerint 10 éven át, havi 20.000 forint lekötéssel összesen 3.2 millió forint megtakarítást lehet elérni. 

 

Önnek is jár évi 72 ezer forint

Többszörözze meg ezt a 72 ezer forintot!

Személyenként egyszerre csak egy LTP szerződést lehet kötni, de ha több családtagjának nevére is köt szerződést, az évi 72 ezer forint, megtöbbszörözhető. Ha esetleg lakáshitellel rendelkezik, és hamarabb szeretné végtörleszteni az összeget, akkor hasznos lehet, ha Önnek és párjának is van lakástakarékpénztárja, így már 10 év után nem 3.2 millió, hanem 6.4 millió forintos a megtakarítás, vagy akár évekkel előbb is kifizetésre kerülhet a lakáshitelük.

 

Támogatás mértéke:

Minden lakástakarékba történő befizetés után 30%-os állami támogatás, (évente maximum 72.000 Ft), valamint kamatadó, és EHO mentesség jár.

 

Júliustól még több hitelt kaphat, aki LTP szerződést köt

A lakástakarékpénztárak a pénzállományuk eddigi maximum 75%-a helyett, most 90%-át fordíthatják áthidaló kölcsön kifizetésére. A 10%-ot pedig, készpénzben, vagy biztonságos értékpapírban kell tartani.

 

Hamarabb juthat pénzéhez

Júliustól lerövidült a kiutalási időszak, vagyis hamarabb juthat pénzéhez. A megtakarítási időszak vége után 2 hónapot kell csak várni a kiutalásra, az eddigi 3 hónap helyett. 

 

Kinek érdemes lakástakarékot kötnie

  • Ingatlanvásárlási tervei vannak, de megvalósítani hitel felvétel nélkül szeretné.
  • Ingatlanvásárlási tervei vannak, és a megtakarításon kívül hitelre lenne szüksége.
  • Lakáshitellel rendelkezik és mielőbb visszafizetné.
  • Felújítaná lakását.

 

 Ki igényelheti?

  • Magyar állampolgár
  • Európai Uniós állampolgár
  • Bevándorolt, de letelepedett menekültként elismert személy
  • Társasház, Lakóháztömb, Lakásszövetkezet

 

 

 

 


hirdetés

 

 

 

Hitelkalkulátor

Hasonlítsd össze több bank ajánlatait!

Hitelösszeg:
Futamidő:

A hitelmax.hu a felhasználói élmény fokozásának érdekében sütiket (cookie-kat) alkalmaz melyek a számítógépén tárolódnak, az adatkezelési tájékoztatónkban megtalálja, hogyan gondoskodunk adatai védelméről, melyeket a honlap használatával Ön elfogad és tudomásul vesz. Részletek...