Hitelkártya használatának főbb szabályai

  2021. március 22.

Érdemes hitelkártyát használni, mert ha odafigyel az ember a kezelésére, csak nyerhet vele. Egy hitelkártyával kamatmentesen használhatja a bank pénzét a türelmi időszak végéig. A türelmi időszak általában 45 nap. A hitelkártyához általában kedvezmények is társulhatnak, ami lehet 1-2, vagy akár több százalék kedvezmény a vásárlások végösszegéből, illetve egyéb kedvezmény. A hitelkártya szakszerű használatával, akár több 10 ezer forintot is megtakaríthat évente. Sokan félnek a hitelkártya használatától, mert a köztudatban negatív csengése van ennek a szónak. Ha betartja a hitelkártya használatának főbb szabályait, biztos lehet benne, hogy csak nyerni fog vele.

A hitelkártyát a hitelkeret erejéig tudja használni vásárlásra. A hitelkeretet minden esetben a bank állapítja meg, ami általában a nettó kereset 2-3-szorosa.


hirdetés

 

Hitelkártya használatának főbb szabályai

  • Soha ne vegyen fel ATM-ből pénzt a hitelkártyával, mert sokkal drágább, mint a normál bankkártyás készpénzfelvétel.
  • Ne lépje túl a hitelkeretet.

 

 

 

Hitelkalkulátor

Hasonlítsd össze több bank ajánlatait!

Hitelösszeg:
Futamidő:

A hitelmax.hu a felhasználói élmény fokozásának érdekében sütiket (cookie-kat) alkalmaz melyek a számítógépén tárolódnak, az adatkezelési tájékoztatónkban megtalálja, hogyan gondoskodunk adatai védelméről, melyeket a honlap használatával Ön elfogad és tudomásul vesz. Részletek...