Hitelkártya pénzvisszafizetés: Hogyan nyerhet több tízezret hitelkártyán?

  2017. január 18.

Érdemes hitelkártyát használni, ha odafigyel, és betartja a használatára vonatkozó szabályokat. Ha van elegendő jövedelmünk hozzá, és egy kicsit odafigyelünk pénzügyeink kezelésére, akkor csak nyerhetünk vele. Hitelkártyával történő vásárlás esetén, a legtöbb esetben a vásárlás összegének bizonyos százalékát visszatéríti a bank. Az alábbiakban bemutatunk néhány lehetőséget, amivel évente akár több tízezer forintot is visszanyerhetünk vásárlásaink összegéből.

Kis odafigyeléssel, a hitelkártya szakszerű használatával sok pénzt megtakaríthat. Családonként, havonta több ezer forintot is megspórolhat. A kártya éves díjának és egyéb költségeinek levonása után is, akár több tízezer forintja is megmaradhat.

Sokan tartanak a hitelkártyától, de csak addig, amíg meg nem ismerik a használatára vonatkozó néhány egyszerű szabályt. Hiszen csak 3 egyszerű szabályt kell betartanunk, ahhoz, hogy havonta akár több ezer forintot keressünk a hitelkártya használatával.

 

Hitelkártya pénzvisszafizetés: Három szimpla szabály!

  • Az első szabály: Mindig töltsük vissza időben a hitelkártya számlánkra az előző elszámolási időszakban elköltött pénzt. Ha nem töltenénk fel határidőre a hitelkeretünket, akkor bizony elég magas kamatot kell fizetnünk. Kétségtelen, hogy a bankok számára a hitelkártyáknál az emberi feledékenységre alapul az üzlet. Ám ha csak egy kicsit is odafigyelünk a határidőkre, akkor egészen biztos, hogy nem fogunk magas kamatot fizetni. A hitelkártya visszafizetése többféle módon történhet.
  • A második szabály: A hitelkártyánkkal ne vegyünk fel készpénzt, az ugyanis sokkal drágább, mint a normál bankkártyás készpénzfelvétel. Elég magas díja is lehet banktól függően, másrészt pedig kamatot is kell fizetni utána.
  • Ne lépje túl a hitelkeretet.

 

 

 

 

Hitelkalkulátor

Hasonlítsd össze több bank ajánlatait!

Hitelösszeg:
Futamidő:

A hitelmax.hu a felhasználói élmény fokozásának érdekében sütiket (cookie-kat) alkalmaz melyek a számítógépén tárolódnak, az adatkezelési tájékoztatónkban megtalálja, hogyan gondoskodunk adatai védelméről, melyeket a honlap használatával Ön elfogad és tudomásul vesz. Részletek...