Valósítsa meg álmait azonnal áruhitel segítségével!

  2017. január 22.

Mindenki igyekszik lakását minél otthonosabban, komfortosabban berendezni, de sajnos ehhez nem mindig áll rendelkezésre megfelelő összegű készpénz. Szerencsére számos magyarországi bank nyújt áruhitel szolgáltatást. Az áruhitel, vagy áruvásárlási hitel, egy olyan rövid, vagy középlejáratú hitel, mely egy nagyobb értékű termék megvásárlásának finanszírozását segíti. Valósítsa meg álmait azonnal áruhitel segítségével!

 

Az áruhitel forint alapú bankkölcsön, melynél az ügyfél nem pénzt, hanem a megvásárolni kívánt árut kapja. Ha áruhitel segítségével vásárolja meg a vágyott árut, azonnal birtokba is veheti, viszont fizetni csak később kell. A bank a vásárlás időpontjában megfinanszírozza az összeget, majd meghatározott időtartamon belül, általában rögzített kamatozással, egyenlő havi részletekben kell törleszteni a bank felé. Az áru egyben fedezet is, ha nem tudná fizetni a hitelt, akkor az lesz a biztosíték a bank számára.

 

Az áruhitel igénylése általában gyors és egyszerű, a vásárlás helyszínén történik. Az ügyfélnek nem kell magával a hitelező bankkal kapcsolatba lépnie. Ki kell tölteni egy formanyomtatványt a jövedelemre, személyi körülményekre, az igényelni kívánt hitel főbb jellemzőire vonatkozóan. Ennek segítségével rögtön megtudhatja, hogy pontosan milyen feltételekkel veheti fel a kölcsönt. Amennyiben a szükséges dokumentumok (személyazonosságot igazoló dokumentum, közüzemi számlák, jövedelem igazolás, stb.) rendelkezésére állnak, megköti a kölcsönszerződést és kifizeti a meghatározott önerőt, ha szükséges, és a kiválasztott árut már viheti is haza.

 


hirdetés

A nagy elektronikai boltokban, illetve a reklámokban sokszor találkozhatunk 0% THM áruhitelekkel. Ezeknél az áruknál általában be van építve az áruhitel kamata a termék árába, vagy a kereskedő és a hitelező közösen átvállalja azt, hogy például egy készletkisöprés sikeres legyen.

 

Fontos, hogy mielőtt kölcsönt vesz fel, mérlegelje a hitelfelvétel kockázatait. Pontosan vegye számba pénzügyi teljesítőképességét, hogy biztos belefér-e a költségvetésbe a hiteltörlesztés, egy esetleges jövedelemkiesés esetén is.

 

 

 

Hitelkalkulátor

Hasonlítsd össze több bank ajánlatait!

Hitelösszeg:
Futamidő:

A hitelmax.hu a felhasználói élmény fokozásának érdekében sütiket (cookie-kat) alkalmaz melyek a számítógépén tárolódnak, az adatkezelési tájékoztatónkban megtalálja, hogyan gondoskodunk adatai védelméről, melyeket a honlap használatával Ön elfogad és tudomásul vesz. Részletek...