Valósítsa meg álmait azonnal áruhitel segítségével!

2017. január 22.

Igyekszünk lakásunkat minél otthonosabban, komfortosabban berendezni, de sajnos ehhez nem mindig áll rendelkezésünkre megfelelő összegű készpénz. Szerencsére számos magyarországi bank nyújt áruhitel szolgáltatást. Az áruhitel, vagy áruvásárlási hitel, egy olyan rövid, vagy középlejáratú hitel, mely egy nagyobb értékű termék megvásárlásának finanszírozását segíti.

Az áruhitel forint alapú bankkölcsön, melynél az ügyfél nem pénzt, hanem a megvásárolni kívánt árut kapja. Ha áruhitel segítségével vásároljuk meg a vágyott árut, azonnal birtokba is vehetjük, viszont fizetni csak később kell. A bank a vásárlás időpontjában megfinanszírozza az összeget, majd meghatározott időtartamon belül, általában rögzített kamatozással, egyenlő havi részletekben törlesztjük azt vissza a bank felé. Az áru egyben fedezet is, ha nem tudnánk fizetni a hitelt, akkor az lesz a biztosíték a bank számára.

 

Az áruhitel igéylése általában gyors és egyszerű, a vásárlás helyszínén történik. Az ügyfélnek nem kell magával a hitelező bankkal kapcsolatba lépnie. Ki kell tölteni egy formanyomtatványt a jövedelmünkre, személyi körülményeinkre, az igényelni kívánt hitel főbb jellemzőire vonatkozóan. Ennek segítségével rögtön megtudhatjuk, hogy pontosan milyen feltételekkel vehetjük fel a kölcsönt. Amennyiben a szükséges dokumentumok (személyazonosságot igazoló dokumentum, közüzemi számlák, jövedelem igazolás, stb.) rendelkezésünkre állnak, megkötjük a kölcsönszerződést és kifizetjük a meghatározott önerőt, ha szükséges és a kiválasztott árut már vihetjük is haza.

 

A nagy elektronikai boltokban, illetve a reklámokban sokszor találkozhatunk 0% THM áruhitelekkel. Ezeknél az áruknál általában be van építve az áruhitel kamata a termék árába, vagy a kereskedő és a hitelező közösen átvállalja azt, hogy például egy készletkisöprés sikeres legyen.

 


hirdetés

Fontos, hogy egy hitelfelvétel előtt, pontosan mérlegeljük pénzügyi teljesítőképességünket, hogy biztos belefér-e költségvetésünkbe a hiteltörlesztés, egy esetleges jövedelemkiesés esetén is.

 

A hitelmax.hu a felhasználói élmény fokozásának érdekében sütiket (cookie-kat) alkalmaz melyek a számítógépén tárolódnak, az adatkezelési tájékoztatónkban megtalálja, hogyan gondoskodunk adatai védelméről, melyeket a honlap használatával Ön elfogad és tudomásul vesz. Részletek...