Tervezzen előre a nyárra személyi kölcsönnel!

  2017. május 04.

Már csak bő egy hónap és vége az óvodának, iskolának. A szülőknek problémát okoz a gyerekek által várva-várt nyári szünet. Hová és mennyiért tudja gyermekét beíratni abban a 12 hétben? Milyen programokat szervezzen, hogy a gyerek ne a szobájában a tv előtt töltse a nyarat.  Nem minden családban tudják megoldani a gyermek elhelyezését nyáron, a messze élő nagyszülők, rokonok miatt. Ezért is szerveznek szerte az országban óvodás, iskolás gyerekeknek táborokat. Viszont ezek a táborok nem túl olcsók, előfordulhat, hogy elkél hozzá némi anyagi segítség. Tervezzen előre a nyárra személyi kölcsönnel! 

 

A nyári táborok lefoglalását időben el kell kezdeni, hiszen nagyon hamar betelnek a helyek, ezért érdemes minél előbb beiratkozni. Budapesten és környékén számtalan nyári tábort tartanak, ahol kreatív játékokkal szórakoztatják a gyerekeket. Vannak például kalóztáborok, erdei táborok, felfedező táborok, de a rajzos filmes táborokon át, a nyelvi táborokig mindenféle lehetőség megvan arra, hogy gyermekünk élményekkel telve élje át a nyári szünetet.  

 

Nem csak a szervezést kell időben elkezdeni, hanem a pénz gyűjtését is. Érdemes némi megtakarítást képezni év közben erre a célra, ugyanis a péntárcába is mélyen bele kell nyúlni egyes táboroknál. 10.000 Ft-tól kezdődnek, de akár 50.000 Ft-ba, vagy még többe is kerülhet a gyerekek pár heti táboroztatása. 

Erre az esetre kiváló megoldás lehet a fedezet nélküli személyi kölcsönHa jól megtervezi, hogy mire költené a pénzt, és pontosan mekkora pénzösszegre van szüksége, akkor a hitelben ne a rosszat lássa, mert tulajdonképpen a javát szolgálja, segít céljai mielőbbi megvalósításában. Igénylést követően már néhány órán belül számláján van a pénz. 

Használja a Hitelmax hitelkalkurátorát!

 

 

 

Hitelkalkulátor

Hasonlítsd össze több bank ajánlatait!

Hitelösszeg:
Futamidő:

A hitelmax.hu a felhasználói élmény fokozásának érdekében sütiket (cookie-kat) alkalmaz melyek a számítógépén tárolódnak, az adatkezelési tájékoztatónkban megtalálja, hogyan gondoskodunk adatai védelméről, melyeket a honlap használatával Ön elfogad és tudomásul vesz. Részletek...