Gyors személyi kölcsön

  2017. május 04.

 

Mindenki életében adódhat olyan váratlan élethelyzet, mikor gyors pénzügyi segítségre van szüksége. Elromolhat például egy munkához nélkülözhetetlen eszköz, az autó, amivel dolgozni jár stb., és ez nagyobb pénzkiesést okozhat munkájában. Ha esetleg nincs megtakarítása, nem akar, vagy nem tud családtagjaitól, barátaitól kölcsön kérni, a legkézenfekvőbb megoldás a kedvező feltételekkel igényelhető személyi kölcsön.


hirdetés

 

 

Gyors személyi kölcsön

Itt a hangsúly a gyorsaságon van. Nem nagy összegről beszélünk, lehet, hogy ezt a pénzt, 1-2 hónap spórolással elő tudná teremteni gond nélkül, de a váratlan helyzetek ellen nem tehet semmit. Ha rendelkezik a kölcsön felvételéhez szükséges dokumentumokkal, akár pár óra alatt utalják az összeget, de általában az átfutási idő 3-4 nap.

 

A gyors személyi kölcsönhoz könnyű hozzájutni

A személyi kölcsönhöz viszonylag könnyű hozzájutni, ha a banki követelményeknek megfelel. Ami még nagyon fontos, hogy nem szükséges hozzá ingatlanfedezet, viszont jövedelmét tüzetesen meg fogja vizsgálni a hitelintézet, mert ingatlanfedezet hiányában, ez lesz a hitel fedezete, illetve ebből állapítják meg, hogy mekkora összegű hitelt kaphat, valamint a törlesztőrészlet nagyságát is. 

 

A gyors személyi kölcsön szabadon felhasználható

A személyi kölcsön népszerűségének egyik fő oka, hogy az összeget bármire elköltheti, felhasználását nem kell számlákkal igazolni. 

 

Gyors személyi kölcsön előtörlesztése

Személyi kölcsön esetében is élhet az előtörlesztéssel, de jól gondolja át, mivel annak előtörlesztési díja van. Egy személyi kölcsönnél általában kisebb összegről van szó, amit rövid futamidővel éri meg felvenni, hogy ne kelljen sokkal több pénzt visszafizetni a banknak. Alaposan nézze át az előtörlesztés feltételeit, mert kis összeg esetén, rövid futamidővel, nem biztos, hogy megéri.

 

Ne csak annak a banknak az ajánlatait nézze át ahol bankol, lehet, hogy más pénzintézetnél jobb ajánlatot is találhat. Ne felejtse el, hogy nem csak a személyi kölcsön feltételei fontosak, hanem az egyéb bankszámlával kapcsolatos költségeket is vegye szemügyre (számlavezetési díj, sms szolgáltatás, mobilbank, stb.). Ha úgy dönt, hogy egy másik pénzintézet szolgáltatásait veszi igénybe, fontos tudni, hogy nem köteles a kiegészítő szerződéseket vállalni a kölcsön felvétele esetén.

A legkedvezőbb személyi kölcsön kiválasztásához nagy segítséget nyújt a Hitelmax oldalon található személyi kölcsön kalkulátor. Adatainak megadása után kilistázza azokat a pénzintézeteket, amelyek Önnek a legjobban megfelelnek. Ezzel rengeteg időt spórolhat, mert nem kell személyesen végigjárnia a bankfiókokat. 

 

 

 

 

Hitelkalkulátor

Hasonlítsd össze több bank ajánlatait!

Hitelösszeg:
Futamidő:

A hitelmax.hu a felhasználói élmény fokozásának érdekében sütiket (cookie-kat) alkalmaz melyek a számítógépén tárolódnak, az adatkezelési tájékoztatónkban megtalálja, hogyan gondoskodunk adatai védelméről, melyeket a honlap használatával Ön elfogad és tudomásul vesz. Részletek...