Hogyan vehet fel kedvező személyi kölcsönt?

  2021. május 31.

A személyi kölcsön igényléséhez ingatlanfedezet nem szükséges, a jövedelem az, amit alaposan megvizsgál a bank hitelfelvételekor. A személyi kölcsön szabadon felhasználható, nem kell megnevezni a hitelcélt. A hitelbírálat 3-4 napot vesz igénybe, ha rendelkezik a megfelelő dokumentumokkal. A személyi kölcsön általában néhány 100 ezer forinttól 10 millió forintig igényelhető, induló költsége alacsony. Hogyan vehet fel kedvező személyi kölcsönt? Mutatjuk!

 

Legalább a minimálbérnek megfelelő keresettel kell rendelkezni a személyi hitel igényléséhez, de ez a kritérium bankonként eltérő lehet. Minden pénzintézet maga határozza meg, hogy mekkora jövedelem szükséges a személyi kölcsön igényléséhez. Amiben viszont minden bank egyformán megegyezik, hogy minél magasabb jövedelmet tud igazolni, annál kedvezőbb hitelkonstrukcióhoz juthat. Kedvezményes személyi kölcsönhöz általában 250 ezer forint fölötti jövedelem esetén juthat a hiteligénylő.


hirdetés

 

A hitelt nyújtó intézmények akkor is adhatnak különböző kedvezményeket, ha jövedelme, ahhoz a bankoz érkezik, ahol a személyi kölcsönt felvette. Ebben az esetbe azért érdemes megnézni a számla költségeit is, mert azok akár nagyon magasak is lehetnek a jövőben, a kedvezmény lejárata után, és nem biztos, hogy megéri hosszú távon is.

A kedvező feltételekért cserébe aktív számlahasználatot is elvárhat a bank, vagyis teljesíteni kell néhány megbízást. Ilyenek lehetnek az átutalások, illetve néhány csoportos beszedési megbízás, stb. Ha ezek nem teljesülnek, sajnos a kedvezmény sem jár.

 

Aki teljesíteni tudja a bank által elvárt feltételeket a kedvezményért cserébe, annak mindenképpen megéri olyan bankot választani, ahol van erre lehetősége. Viszont ezt csak akkor vállalja be, ha biztos benne, hogy ez hosszú távon is működik, mert ellenkező esetben, lehet, hogy rosszabbul jár, mintha kedvezmény nélkül igényelte volna a személyi kölcsönt.

Kedvezményes személyi kölcsönt itt tud igényelni!

 

 

 

 

 

Hitelkalkulátor

Hasonlítsd össze több bank ajánlatait!

Hitelösszeg:
Futamidő:

A hitelmax.hu a felhasználói élmény fokozásának érdekében sütiket (cookie-kat) alkalmaz melyek a számítógépén tárolódnak, az adatkezelési tájékoztatónkban megtalálja, hogyan gondoskodunk adatai védelméről, melyeket a honlap használatával Ön elfogad és tudomásul vesz. Részletek...