Érdemes régi lakását felújítani, korszerűsíteni

  2021. március 24.

Hazánkban sokan élnek saját lakásban, viszont ezek az otthonok életkorukat tekintve elég régiek. Még ha vigyázunk is lakásunkra, azért néha ráfér egy kisebb-nagyobb felújítás. Több okot is tudunk mondani, ami miatt érdemes lakásfelújításra költeni. Például praktikussá teheti otthonát, komfortérzete nőhet, csökkenhetnek a rezsiköltségei is. Érdemes régi lakását felújítani, korszerűsíteni, mert ezzel értéke is egyre csak nő.

 


hirdetés

Ha van rá lehetősége, érdemes a teljes ingatlan felújítását megejteni. A régi lakásoknál ajánlatos a burkolaton, a falazaton kívül a víz és a fűtési csöveket is kicserélni, illetve az elektromos hálózatot is korszerűsíteni, mert ha esetleg később lenne vele probléma, akár nagyobb költségekkel is járhat.

Manapság többféle lakásvásárlási/lakásfelújítási támogatás is van (CSOK, CSOK-hitel, Babaváró hitel, Lakásfelújítási támogatás, Lakástakarékpénztár, stb.) amiből kedvére válogathat. Ha esetleg ezek egyikére sem jogosult, választhat egy szabad felhasználású hitelformát, és abból felújíthatja lakását. Ilyen például a szabad felhasználású személyi kölcsön, amellyel nagyobb összeghez is hozzájuthat.

 

 

 

 

Hitelkalkulátor

Hasonlítsd össze több bank ajánlatait!

Hitelösszeg:
Futamidő:

A hitelmax.hu a felhasználói élmény fokozásának érdekében sütiket (cookie-kat) alkalmaz melyek a számítógépén tárolódnak, az adatkezelési tájékoztatónkban megtalálja, hogyan gondoskodunk adatai védelméről, melyeket a honlap használatával Ön elfogad és tudomásul vesz. Részletek...