Tartsa kordában pénzügyeit egész évben!

  2021. szeptember 16.

Egész év folyamán fontos, hogy pénzügyileg tudatos maradjon, és ne költekezzen feleslegen. Tartsa kordában pénzügyeit egész évben. Érdemes év elején átgondolni, hogy milyen nagyobb kiadásai lesznek az évben, szeretne-e valami költségesebb dolgot vásárolni. Mennyi a bevétele, kiadása, hogyan tudja ebből megvalósítani pénzügyi céljait.

 


hirdetés

Tartsa kordában pénzügyeit egész évben!

  • Érdemes a jövedelme egy részét félrerakni, egy váratlan kiadás bármikor bekövetkezhet.
  • Váltsa ki meglévő hitelét egy olcsóbb konstrukcióval. A hitelek kamata az elmúlt időszakban csökkent. Nagyobb összegű kölcsön esetében ez jelentős mennyiségű pénz lehet.
  • Csökkentse a hitelei kockázatát. Egy hitelkiváltással nem csak olcsóbbá teheti meglévő kölcsönét, hanem biztonságosabbá is. A jelenlegi kamatkörnyezetben olcsón tudná hitele kamatát hosszabb időszakra is fixálni.
  • Gondolja át bankszámla-használati szokásait, és ha sok felesleges költséget talál, érdemes bankszámlát váltania egy olcsóbb csomagra.
  • A forint az elmúlt években gyengült. Amennyiben megtakarítása egy részét euróban tartja, jól jár, hiszen devizamegtakarítása többet fog érni forintban.
  • Kizárólag hosszú lejáratú, vagy kockázatos megtakarítást nem szabad választani, hiszen bármikor szüksége lehet pénzére.
  • Nagyon sokféle támogatás érhető már el, bármilyen pénzügyi döntés előtt érdemes átnézni, hogy milyen kedvezményeket, támogatásokat kaphat céljai megvalósításához.

 

 

 

Hitelkalkulátor

Hasonlítsd össze több bank ajánlatait!

Hitelösszeg:
Futamidő:

A hitelmax.hu a felhasználói élmény fokozásának érdekében sütiket (cookie-kat) alkalmaz melyek a számítógépén tárolódnak, az adatkezelési tájékoztatónkban megtalálja, hogyan gondoskodunk adatai védelméről, melyeket a honlap használatával Ön elfogad és tudomásul vesz. Részletek...