Ne hamarkodja el az ingatlanvásárlást!

  2021. április 26.

Felmérésekből kiderült, hogy az emberek nagyon hamar döntenek egy lakás megvásárlásáról. Körülbelül 8-10 ingatlant néznek meg, és fél óra alatt eldöntik, hogy melyik lakást vegyék meg. Ne hamarkodja el az ingatlanvásárlást! Gondoljon arra, hogy utána a mindennapjait abban az ingatlanban kell töltenie, amit elhamarkodottan otthonául választott. Legyen inkább körültekintő, hogy később ne bánjon meg egy ilyen fontos döntést.

 


hirdetés

Ne hamarkodja el az ingatlanvásárlást!

  • Érdemes egy szakembert is magával vinnie lakásnézőbe, aki felméri az ingatlan műszaki állapotát, mert kis praktikákkal könnyű elfedni az ingatlan hibáit.
  • Nézzen körül a környéken, térképezze fel, hogy milyen szolgáltatások vannak a közelben, mennyire zajos, milyen a közlekedés, várható-e valamilyen fejlesztés, stb.
  • Ne csak egyszer nézze meg a lakást. Mielőtt döntést hoz, többször is menjen el megnézni az ingatlant, akár vihet magával valakit, aki nem elfogult, más szemmel nézi a lakást. Lehet, hogy olyan dolgokat is észrevesz, amiket esetleg Ön nem.

 

 

 

Hitelkalkulátor

Hasonlítsd össze több bank ajánlatait!

Hitelösszeg:
Futamidő:

A hitelmax.hu a felhasználói élmény fokozásának érdekében sütiket (cookie-kat) alkalmaz melyek a számítógépén tárolódnak, az adatkezelési tájékoztatónkban megtalálja, hogyan gondoskodunk adatai védelméről, melyeket a honlap használatával Ön elfogad és tudomásul vesz. Részletek...