Egyszerű feltételekkel igényelhet most személyi kölcsönt

  2023. 23.


A személyi kölcsön felhasználása nagyon rugalmas, könnyen elérhető, kamata alacsony. A személyi kölcsönből a legkeresettebb a szabad felhasználású kölcsön. Szinte bármelyik hitelintézetnél igényelhet most személyi kölcsönt egyszerű feltételekkel.

 

Egyszerű feltételekkel igényelhet most személyi kölcsönt

A szabad felhasználású személyi kölcsön igénylésének alapfeltételei:

  • igazolt rendszeres jövedelem
  • 18. életév betöltése, cselekvőképesség
  • bejelentett magyarországi lakcím
  • érvényes azonosító dokumentumok (személyi igazolvány vagy útlevél, jogosítvány; lakcímkártya; adókártya; munkáltatói igazolás, egyéni vállalkozó, KATA, EVA esetén NAV jövedelemigazolás és nullás igazolás a cégre és magánszemélyre is, nyugdíjas esetén nyugdíjszelvény és nyugdíjas igazolvány; bankszámlakivonat; már meglévő hitelek igazolásai)
  • saját vagy közös tulajdonú lakossági bankszámla

 

A személyi kölcsön egyik nagy előnye, hogy gyorsan hozzá lehet jutni. Ennek oka, hogy a hitelbírálat nem sok időt vesz igénybe, ezért akár 24 óra alatt is meg lehet kapni a pénzt. Erre általában saját számlavezető bankjánál van lehetőség. Sok bankra jellemző, hogy különböző kedvezményekkel csábítja az új ügyfeleket, ha számlájukat átviszik. A személyi kölcsön kisebb kiadásai finanszírozására nyújt megoldást, mert pár 100 ezer forinttól, 10 millió forintig igényelhető.

 

A hiteligénylésben nagy segítségére lehet az online kalkuláció, ami otthonról, kényelmesen végezhető. Használja a Hitelmax személyi kölcsön kalkulátorát. Az előzetes kalkuláció nem igényel dokumentumokat, de érdemes a valóságnak megfelelő adatokat megadni. A hitelkalkulátor segítségével kiválaszthatja az Önnek legszimpatikusabb ajánlatot. A kalkuláció után, az ügyintéző felveszi Önnel a kapcsolatot, így tájékoztatást nyerhet arról, hogy valóban megfelel-e a bank követelményeinek, vagyis, hogy hitelképes-e.


 

 

 

A hitelmax.hu a felhasználói élmény fokozásának érdekében sütiket (cookie-kat) alkalmaz melyek a számítógépén tárolódnak, az adatkezelési tájékoztatónkban megtalálja, hogyan gondoskodunk adatai védelméről, melyeket a honlap használatával Ön elfogad és tudomásul vesz. Részletek...