Kinek előnyös az adósságrendező hitel?

  2017. január 26.

Előfordulhat, hogy túlvállalja magát a hitelek terén. Sok kis hitelből könnyen összejöhet havi szinten olyan nagy költség, ami megterhelheti a családi kasszát. Ez esetben két megoldás lehetséges, vagy előrelátó, hogy ez ne fordulhasson elő, vagy ha már megtörtént a baj, az adósságrendező hitel segíthet. Kinek előnyös az adósságrendező hitel? Az adósságrendező hitel azoknak előnyös, akik jelenleg több, magas törlesztőrészletű hitelt fizetnek. Ha szeretné havi kiadásait csökkenteni, több csekk helyett csak egyet kell befizetnie, ráadásul azt is alacsonyabb törlesztőrészlettel.

 


hirdetés

Az adósságrendező hitel sokban hasonlít a hitelkiváltó hitelhez. A hitelkiváltó hitel alatt egy hitel kiváltását értjük. Az adósságrendező hitel ennél tágabb fogalom. Az adósságrendező hitelt akkor szokták használni, amikor már túl sokféle hitel van egy háztartásban, vagy azok fizetése meghaladja a háztartás teherviselő képességét. Ekkor van lehetőség arra, hogy az összes kölcsönt egy hitellé alakítsuk át. Az adósságrendezés célja tehát, több meglévő hitel összevonása egy hitellé. Az adósságrendező hitel nem minden banknál érhető el. 
 

 

 

 

Hitelkalkulátor

Hasonlítsd össze több bank ajánlatait!

Hitelösszeg:
Futamidő:

A hitelmax.hu a felhasználói élmény fokozásának érdekében sütiket (cookie-kat) alkalmaz melyek a számítógépén tárolódnak, az adatkezelési tájékoztatónkban megtalálja, hogyan gondoskodunk adatai védelméről, melyeket a honlap használatával Ön elfogad és tudomásul vesz. Részletek...