Spóroljon a hétköznapokon!

  2021. augusztus 06.

Spórolni nem egyszerű dolog. Nem is gondolná, hogy egy-két apró trükkel, mennyi pénzt megtakaríthat havonta. Nem kell gyökeresen megváltoztatni szokásait, csak néhány rosszul berögzült dolgon változtatni. Ezek nem kerülnek nagy erőfeszítésbe, mégis havonta, akár tízezreket is megtakaríthat, amit később másra is elkölthet. Spóroljon a hétköznapokon, mutatjuk, hogyan foghatja vissza kiadásait.

 

Spóroljon a hétköznapokon!

  • Írjon listát bevásárlás előtt, így könnyen elkerülheti, hogy felesleges dolgokat vásároljon. Nézze meg az akciós újságokat (akár online), mert számtalan kedvezményt kínálnak a boltok.
  • Gyűjtse össze az újságokban található kuponokat, figyelje kedvenc termékei Facebook oldalait, mert a cégek sokszor online kupont ajándékoznak a vásárlóknak.
  • Minden üzletben tartanak akciós időszakokat, napokat, mikor olcsóbban juthat bizonyos árukhoz.
  • Általában ugyanannak a terméknek az ára olcsóbb egy online áruházban, mint egy kihelyezett üzletben. Érdemes figyelni az akciókra a webáruházaknál is, és kihasználni a kuponos kedvezményeket, akciós napokat.
  • Állítsa össze a heti a menüt, így csak a hozzávalókat kell megvásárolni, nem költ felesleges dolgokra, aminek a fele a kukába kerül, mert megromlik.
  • Az ételre költött kiadások csökkenthetnek, ha otthonról viszi az ebédet, és a gyerekeknek is csomagol uzsonnát.
  • Az áramfogyasztással is sokat spórolhat, ha a világítást csak akkor használja, amikor tényleg szüksége van rá.
  • A rezsin csökkenthet azzal, hogy energiatakarékos izzókat szerel fel, illetve a környezetkímélő, kevesebb energiát használó háztartási gépek is segíthetnek.

 


hirdetés

 

 

 

Hitelkalkulátor

Hasonlítsd össze több bank ajánlatait!

Hitelösszeg:
Futamidő:

A hitelmax.hu a felhasználói élmény fokozásának érdekében sütiket (cookie-kat) alkalmaz melyek a számítógépén tárolódnak, az adatkezelési tájékoztatónkban megtalálja, hogyan gondoskodunk adatai védelméről, melyeket a honlap használatával Ön elfogad és tudomásul vesz. Részletek...