Mit írjunk bele egy ingatlanhirdetésbe?

  2021. május 05.

Az interneten számos olyan felületet talál, ahol meghirdetheti eladásra szánt lakását. Mit írjunk bele egy ingatlanhirdetésbe? Mutatjuk! Mindenképpen szükséges igényes képeket készíteni a lakásról, ha gyorsan el szeretné adni. Tisztaság és rend legyen a képeken, mert így szebb az összkép és jobban belátható az ingatlan. Készítsen alaprajzot, hiszen a vevő így jobban el tudja képzelni, hogy milyen a hirdetésben szereplő lakás.

 

Ha az ingatlant jönnek megnézni, érdemes előtte kiszellőztetni, rendet rakni, esetleg pár bútort eltűntetni a lakásból, hogy az ingatlan szellősebbnek, tágasabbnak tűnjön. A lakás jobban kínálja magát üresen, vagy minimális számú bútorral. A legszerencsésebb, ha fehérre festik a falakat és bútorozatlan a lakás, mert akkor a vevőjelölt fantáziájára van bízva, hogy milyen lehetőségeket lát az ingatlanban.


hirdetés

Írjon szöveges bemutatót is a lakásról. A hirdetésbe bele kell foglalni az ingatlan fekvését, állapotát, hogy felújított, vagy sem, van-e benne vízóra, gáz bekötve, csatornázott-e, stb. Emelje ki az előnyeit, pár szót szóljon a házról, és a környékről. Érdemes összefoglalni néhány mondatban, hogy miért szerethető a lakás.

Az ingatlan árát úgy érdemes meghatározni, hogy stimmeljen a hasonló kaliberű lakások árával. Ha esetleg túlárazza nem fog elkelni az ingatlan, ha pedig alulárazza gyanút kelt a vevőben, és azt fogja gondolni, hogy valami nem gond van a lakással.

 

 

 

 

Hitelkalkulátor

Hasonlítsd össze több bank ajánlatait!

Hitelösszeg:
Futamidő:

A hitelmax.hu a felhasználói élmény fokozásának érdekében sütiket (cookie-kat) alkalmaz melyek a számítógépén tárolódnak, az adatkezelési tájékoztatónkban megtalálja, hogyan gondoskodunk adatai védelméről, melyeket a honlap használatával Ön elfogad és tudomásul vesz. Részletek...