Jövő májusban kezdi működését az MBH Bank

  2022. október 20.

 

2023 májusában fog egyesülni a Magyar Bankholdinghoz tartozó MKB Bank Nyrt. és a Takarékbank Zrt. Innentől kezdve MBH Bank Nyrt-ként fog működni. Mérlegfőösszeg alapján az MBH Bank az ország második legnagyobb bankja lesz, derült ki a Magyar Bankholding közleményéből.

 

Jelenleg három bank egyesülése zajlik. 2022. március 31-én egyesült a Budapest Bank és az MKB Bank a Magyar Bankholding által irányított bankfúzió keretében. Az egyesült hitelintézet az átmeneti időszakban MKB Bank Nyrt. néven működik.

Mérlegfőösszeg alapján az MBH Bank a második legnagyobb pénzintézet lesz hazánkban, több mint 10 ezer milliárd forintos mérlegfőösszeggel. A bank mintegy 2,3 millió ügyfelet szolgál majd ki, valamint piacvezető pozícióban lesz a vállalati hitelezésben és az agrárfinanszírozásban is.

 

Az új névhez új arculat is társul. Az új név kiválasztását több mint egyéves szakmai márkaalkotási folyamat előzte meg, amelyet tapasztalt marketingesek végeztek. Felmérésekkel vizsgálták a bankokkal, pénzügyi szolgáltatókkal kapcsolatos magyarországi és nemzetközi ügyféligényeket.

Szándékosan új márkanevet választottunk, jelezve, hogy teljesen új bankot építünk, új szintre kívánjuk emelni az ügyfélélményt, ötvözve a három bank erősségeit és örökségét. Friss, letisztult, modern arculattal folytatjuk tovább az építkezést, hogy nemzetközi mércével is sikeres bankká váljunk és értéket teremtsünk ügyfeleinknek és Magyarországnak egyaránt – mondta az új név kapcsán Dr. Barna Zsolt, a Magyar Bankholding elnök-vezérigazgatója.


hirdetés

Az új névvel és arculattal 2023 májusában találkozhatnak az ügyfelek, elsőként a nagyobb fiókok újulnak majd meg, aztán követik a kisebb bankfiók is.

 

A legkedvezőbb személyi kölcsön kiszámításában segíthet Önnek a Hitelmax személyi kölcsön kalkulátora. Adatainak megadása után a rendszer kilistázza azokat a banki partnereinket, melyeknél lehetősége van a hitelfelvételre. Ez után Önnek nincs más dolga, mint kiválasztani a legjobb ajánlatot.

 

 

 

Hitelkalkulátor

Hasonlítsd össze több bank ajánlatait!

Hitelösszeg:
Futamidő:

A hitelmax.hu a felhasználói élmény fokozásának érdekében sütiket (cookie-kat) alkalmaz melyek a számítógépén tárolódnak, az adatkezelési tájékoztatónkban megtalálja, hogyan gondoskodunk adatai védelméről, melyeket a honlap használatával Ön elfogad és tudomásul vesz. Részletek...