Hitelkártya igénylésének személyi feltételei

  2021. június 24.

A hitelkártya is ugyanolyan hitel, mint bármelyik másik hitel, amit egy pénzintézet nyújt. Hazánkban egyre népszerűbb a hitelkártya használata. Annak érdemes hitelkártyát használnia, aki precíz ügyfél tud maradni, mert csak akkor járnak hozzá a kedvezmények, ha betartja a hitelkártyára vonatkozó szabályokat. Ha ügyesen használja hitelkártyáját, csak nyerhet vele, ugyanis számos előnyhöz juthat általa. Bónuszpontokat gyűjthet, kedvezményeket kaphat, sőt, akár még pénzvisszatérítés is járhat hozzá. A hitelkártya az egyik legdrágább hitelfajta. Ha nem fizeti vissza a türelmi időn belül a felhasznált összeget, kamattal terheli meg a bank a tartozást, ami bizony igen magas. A hitelintézetnek meg kell bizonyosodnia arról, hogy Ön vissza fogja fizetni a kölcsönt, így hitelbírálatot végez, amihez néhány dokumentumra is szükség van, illetve meg kell felelni a személyi feltételeknek is.

 

Hitelkártya igénylésének személyi feltételei:

  • A minimum jövedelem bankonként eltérő, de általában már 80 000 forintos havi nettó jövedelemtől igényelhető hitelkártya.
  • A KHR negatív adóslistája kizáró ok.
  • 18. életé betöltése.
  • A szükséges adatok és elérhetőségek megadása a hitelintézetnek.
  • Legalább 3 hónapos munkaviszony alkalmazottként, vagy nyugdíjas, esetleg vállalkozói jogviszony.

 


hirdetés

 

 

 

Hitelkalkulátor

Hasonlítsd össze több bank ajánlatait!

Hitelösszeg:
Futamidő:

A hitelmax.hu a felhasználói élmény fokozásának érdekében sütiket (cookie-kat) alkalmaz melyek a számítógépén tárolódnak, az adatkezelési tájékoztatónkban megtalálja, hogyan gondoskodunk adatai védelméről, melyeket a honlap használatával Ön elfogad és tudomásul vesz. Részletek...