Akár 120 ezer forintot is kaphat a Babaváró hitel mellé!

  2021. október 15.

A Babaváró hitel még mindig az egyik legkedvezőbb kölcsön a gyermeket tervező fiatalok számára. A kamatmentesség és a gyermekek után járó egyéb kedvezmények mellé, most 70-120 ezer forintot is kaphatnak az igénylők a bankoktól. Jelenleg 5 pénzintézetnél érhető el az extra kedvezmény. Bankonként eltérő, hogy mekkora összeget adnak a Babavárót igénylőknek, illetve az akció feltételei is különbözőek lehetnek.

 

Akár 120 ezer forintot is kaphat a Babaváró hitel mellé

A jóváírás feltételei:

  • Egyes pénzintézeteknél csak az új ügyfelek kaphatják meg a kedvezményt.
  • Vannak olyan hitelintézetek, ahol kiegészítő szolgáltatások igénybevételét várják el. (Például valamilyen biztosítás megkötése.)
  • Néhány bank meghatározott összegű havi jóváírást vár el a nála vezetett bankszámlára a kedvezményért.
  • Fontos a határidő. A meghirdetett akciók még idén lejárnak. A lejárati idő bankonként eltérhet.

 

Nem biztos, hogy minden hitelintézetnél megkapják az igénylők a Babaváró hitelt. A jogszabályi feltételeken túl az egyes bankok bírálati elvárásainak is meg kell felelni. Ezért fordulhat elő, hogy egyik banknál valaki megkapja az igényelt összeget, míg a másiknál nem. A banki hirdetmények nem mindig tartalmaznak minden igénylési feltételt, így egy független szakértő sokat segíthet.


hirdetés

 

 

 

Hitelkalkulátor

Hasonlítsd össze több bank ajánlatait!

Hitelösszeg:
Futamidő:

A hitelmax.hu a felhasználói élmény fokozásának érdekében sütiket (cookie-kat) alkalmaz melyek a számítógépén tárolódnak, az adatkezelési tájékoztatónkban megtalálja, hogyan gondoskodunk adatai védelméről, melyeket a honlap használatával Ön elfogad és tudomásul vesz. Részletek...