Ezeknél a bankoknál érhető el a Babaváró hitel!

  2019. június 05.

2019. július elsejétől érhető el a Babaváró hitel. A Babaváró támogatás egy szabad felhasználású hitelkonstrukció, ingatlanfedezet nem szükséges hozzá. A hitelösszeg 10 millió forint, amely gyermekvállalásra kamatmentes kölcsön formájában kapható. A kölcsönszerződés 2019. július 1-től 2022. december 31-ig köthető meg. A kölcsön futamideje maximum 20 év lehet, a maximális havi törlesztő pedig 50 ezer forint. Kíváncsi, hogy melyik bankoknál érhető el a Babaváró hitel? Mutatjuk!

 

Nemrég hozták nyilvánosságra a friss listát azokról a pénzintézetekről, amelyeknél elérhető lesz a Babaváró hitel. Ahogy arra számítani lehetett, a bankok többsége nem hagyja ki az állami garanciás kölcsönt. Az állam nem csak a kamatfizetést vállalja át egy gyermek születése esetén, de a tőke visszafizetését is a második és a harmadik gyermek megszületése után. A pénzintézeteknek ez erős garanciát jelent arra, hogy az adósok visszafizetik a hitelt.

 

Ezeknél a bankoknál érhető el a Babaváró hitel

Lista:

  • Erste Bank
  • Raiffeisen Bank
  • MKB Bank
  • K&H Bank
  • Budapest Bank
  • Takarék Csoport
  • Sberbank
  • Gránit Bank
  • UniCredit Bank
  • OTP Bank

A bankok részéről kész termékről még nem beszélhetünk, ugyanis a jogszabályi keretek végleges ismertetésére várnak. Több pénzintézet is azt jelezte, hogy a termék véglegesítése még odébb van, a kidolgozás jelenleg is folyik. Vélhetően hatalmas lesz az érdeklődés az új termék iránt. A pénzintézetek több száz, akár ezres nagyságrendű igénylésre számítanak.

 

Babaváró kalkulátor

A Babaváró hitel iránt érdeklődőknek közel egy hónapjuk van, hogy átgondolják, érdemes-e kihasználniuk a támogatást. A feltételek ugyan szigorúak, viszont kihagyhatatlan lehetőség az akár 10 millió forintos állami támogatás. A Babaváró hitelkalkulátor segítheti az igénylőket a döntésben, amellyel gyorsan kiszámolható, hogy mire számíthatunk a visszafizetés során. A kalkulátorból azt is megtudhatja az érdeklődő, hogy ha mégsem felel meg a feltételeknek és kamatostól kell visszafizetni a hitelt, a teljes visszafizetendő összeg 18,5 millió forintnál is több lehet.

 


hirdetés

 

 

 

Hitelkalkulátor

Hasonlítsd össze több bank ajánlatait!

Hitelösszeg:
Futamidő:

A hitelmax.hu a felhasználói élmény fokozásának érdekében sütiket (cookie-kat) alkalmaz melyek a számítógépén tárolódnak, az adatkezelési tájékoztatónkban megtalálja, hogyan gondoskodunk adatai védelméről, melyeket a honlap használatával Ön elfogad és tudomásul vesz. Részletek...