A Hitelmax segítségével gyorsan igényelhet hitelt a kiválasztott banknál. A telefonos előbírálat akár 1 óra alatt is megtörténhet!

Irányítószám
Ingatlan értéke
Ft
Hitelösszeg:
Ft
Tervezett futamidő:
Hiteligénylő nettó jövedelme:
Ft

   

Töltse ki az összes mezőt a pontosabb szűrés érdekében!

Támogatás:
Kamatperiódus:
Adóstárs(ak) jövedelme (nem kötelező):
Ft
Adóstárs (ha van) szerepel a BAR listán?
       
Életkor*
év
Hol dolgozik?*
Foglalkoztatás jellege*
Jelenlegi munkaviszonya*
Korábbi és jelenlegi munkaviszonya
Hogy érkezik jövedelme?*
Mióta van bankszámlája?*
Van fennálló hitele?*
Havi törlesztése(i)
Ft

további beállítások ajánlatok betöltése     * kötelezően kitöltendő mezők

Minél részletesebben tölti ki a kalkulátort, annál személyre szabottabb találatokat jelenít meg a rendszer.

Hitelmax - Online hitelügyintézés kényelmesen otthonról a Provident-el! Hitelmax - Online hitelügyintézés kényelmesen otthonról a K&H Bankkal! Hitelmax - Online hitelügyintézés kényelmesen otthonról a Raiffeisen Bankkal! Hitelmax - Online hitelügyintézés kényelmesen otthonról a Sberbank!

Legyen figyelemmel jelenlegi és jövőbeni várható pénzügyi teherbíró képességére!


A tájékoztatás nem tartalmazza teljes körűen a szerződési feltételeket, illetve az itt szereplő adatok tájékoztató jellegűek.
A kalkulációkban a kerekítésekből adódó kisebb eltérések előfordulhatnak!
Szerződéskötési kötelezettséget egyik fél részére sem jelentenek,illetve a pénzintézetek sem kötelesek kölcsönnyújtására.
A weboldalon csak a szerződésben álló Pénzügyi Intézmények találhatóak, ezeknek a Pénzintézetek ajánlatainak, termékeinek az összehasonlítását végzi csak a weboldal, és ezeknek a szolgáltatásait közvetíti a pénzpiaci többes ügynök.

Az MNB a bankrendszeri verseny erősítése, a hiteltermékek átláthatóságának és azok, összehasonlíthatóságának növelése érdekében hívta életre a „Minősített Fogyasztóbarát Lakáshitelt” melyek célja, hogy átláthatóbb feltételrendszerű, könnyebben összehasonlítható lakáshitelek terjedjenek el a piacon. Az MNB minősített fogyasztóbarát lakáshiteleket összehasonlító oldala itt érhető el.

A hitelmax.hu a felhasználói élmény fokozásának érdekében sütiket (cookie-kat) alkalmaz melyek a számítógépén tárolódnak, az adatkezelési tájékoztatónkban megtalálja, hogyan gondoskodunk adatai védelméről, melyeket a honlap használatával Ön elfogad és tudomásul vesz. Részletek...