Kötelező adatok

Hitelösszeg:
Ft
Tervezett futamidő:
Hiteligénylő nettó jövedelme:
Ft
Adóstárs(ak) jövedelme:
Ft

Töltse ki az összes mezőt a pontosabb szűrés érdekében!

Életkor
év
Hol dolgozik?
Foglalkoztatás jellege
Jelenlegi munkaviszonya
Korábbi és jelenlegi munkaviszonya
Hogy érkezik jövedelme?
Mióta van bankszámlája?
Van fennálló hitele?
Havi törlesztése(i)
Ft

JTM szabályváltozás 2018.10.01!

Segítség a hitelkereséshez: A bankok alap feltételei akár nagyon eltérhetnek egymástól. Használja a teljes szűrőt a keresőben, hogy több információ jelenjen meg a hiteltermékeknél.
Szűrje ki azokat a bankokat, ahol nem kaphat hitelt, mert nem felel meg a bank alapkövetelményeinek.
A fedezetlen személyi kölcsönök esetén az igazolt jövedelem 50% lehet a maximuma a törlesztő összeg 400.000 Ft alatti jövedelem esetén, felette 60%-a lehet.
A jelzáloghitelek esetén az igazolt jövedelem 400.000 Ft alatt/felett kamatperiódus szerint a következők lehetnek: 5 éves kamatperiódus alatt 25%/35%; 5-10 éves kamatperiódus között 35%/40%; 10 év felett 50%/60% lehet.

Minél részletesebben tölti ki a kalkulátort, annál személyre szabottabb találatokat jelenít meg a rendszer.

Hitelmax - Online hitelügyintézés kényelmesen otthonról a Provident-el! Hitelmax - Online hitelügyintézés kényelmesen otthonról a K&H Bankkal! Hitelmax - Online hitelügyintézés kényelmesen otthonról a Raiffeisen Bankkal! Hitelmax - Online hitelügyintézés kényelmesen otthonról a Sberbank!

Legyen figyelemmel jelenlegi és jövőbeni várható pénzügyi teherbíró képességére!


A tájékoztatás nem tartalmazza teljes körűen a szerződési feltételeket, illetve az itt szereplő adatok tájékoztató jellegűek.
A kalkulációkban a kerekítésekből adódó kisebb eltérések előfordulhatnak!
Szerződéskötési kötelezettséget egyik fél részére sem jelentenek,illetve a pénzintézetek sem kötelesek kölcsönnyújtására.
A weboldalon csak a szerződésben álló Pénzügyi Intézmények találhatóak, ezeknek a Pénzintézetek ajánlatainak, termékeinek az összehasonlítását végzi csak a weboldal, és ezeknek a szolgáltatásait közvetíti a pénzpiaci többes ügynök.

Az MNB a bankrendszeri verseny erősítése, a hiteltermékek átláthatóságának és azok, összehasonlíthatóságának növelése érdekében hívta életre a „Minősített Fogyasztóbarát Lakáshitelt” melyek célja, hogy átláthatóbb feltételrendszerű, könnyebben összehasonlítható lakáshitelek terjedjenek el a piacon. Az MNB minősített fogyasztóbarát lakáshiteleket összehasonlító oldala itt érhető el.

A hitelmax.hu a felhasználói élmény fokozásának érdekében sütiket (cookie-kat) alkalmaz melyek a számítógépén tárolódnak, az adatkezelési tájékoztatónkban megtalálja, hogyan gondoskodunk adatai védelméről, melyeket a honlap használatával Ön elfogad és tudomásul vesz. Részletek...