A leggyorsabb anyagi segítség

  2021. április 20.

A leggyorsabb anyagi segítség a személyi kölcsön. A legkedvezőbb személyi kölcsön kiválasztásához segítségére lehet a Hitelmax oldalon található hitelkalkulátor. Adatainak megadása után kilistázza azokat a hitelintézeteket, amelyek Önnek a legjobban megfelelnek. Ezzel rengeteg időt spórolhat, mert nem kell személyesen végigjárnia a bankokat.

 

A leggyorsabb anyagi segítség – személyi kölcsön

  • Amennyiben rendelkezik a személyi kölcsön felvételéhez szükséges dokumentumokkal, akár pár óra alatt a számláján lehet az igényelt összeget, de jellemzőbb a 3-4 napos átfutási idő.
  • A személyi kölcsön igényléséhez csak néhány dokumentumra van szükség: személyes okmányok, bankszámlakivonat, jövedelem igazolás, hitelkérelmi adatlap, közüzemi számlák.
  • A személyi kölcsönhöz viszonylag könnyű hozzájutni. A jövedelmét fogja vizsgálni a bank, mert ez lesz a hitel fedezete. Ebből állapítják meg, hogy mekkora összegű hitelt kaphat, valamint a törlesztőrészlet nagyságát is. Fedezetlen személyi kölcsön esetében, amennyiben a hitelfelvevők igazolt havi nettó jövedelme 500.000 Ft alatt van, akkor az esetlegesen már meglévő és az új hitel együttes törlesztőrészlete nem lehet több az igazolt jövedelem 50%-ánál, 500.000 Ft-ot meghaladó jövedelem esetén pedig a 60%-ánál. A jövedelmek és az adósságterhek több adóstárs esetében összevontan kezelendők.
  • Az igényelt hitelösszeget bármire elköltheti, felhasználását nem kell számlákkal igazolni.
  • A személyi kölcsön előtörleszthető.

 


hirdetés

 

 

 

Hitelkalkulátor

Hasonlítsd össze több bank ajánlatait!

Hitelösszeg:
Futamidő:

A hitelmax.hu a felhasználói élmény fokozásának érdekében sütiket (cookie-kat) alkalmaz melyek a számítógépén tárolódnak, az adatkezelési tájékoztatónkban megtalálja, hogyan gondoskodunk adatai védelméről, melyeket a honlap használatával Ön elfogad és tudomásul vesz. Részletek...